Monthly Online Education

In order to fill the gap created by the cancellation of the annual EMS Conference, and to thank everyone for their support over the years, APEMS will be offering *free*, regular online education beginning in November 2020

and continuing through June 2021. We will offer two noon 1-hour "lunch and learn", two evening 2-hour, and one Saturday 2-hour session each month. Students will have to pre-register for each session they want to attend using the appropriate link associated with the class. We will attempt to schedule a presenter on each of the days listed below, but please check the schedule chart below for the actual days, topics, and presenters we have scheduled.

1. 1 st Thursday of the month	6:00 pm to 8:00 pm
2. 2 nd Tuesday of the month	12:00 pm to 1:00 pm
3. 2 nd Wednesday of the month	6:00 pm to 8:00 pm
4. 3 rd Saturday of the month	9:00 am to 11:00 am
5. 4 th Wednesday of the month	12:00 pm to 1:00 pm

Please use the registration link in the appropriate box below to pre-register for the class. All participation will be verified at the beginning and end of the program by a monitor, and all classes will provide CEU's for the attendees. Please see the June class list below.

Taylor, staylor@apems.org. Questions about the programs should be di

,	directed to Sall	y l	12
	June Classes		

Date	Topic	Instructor	Time	Registration Link			
Thur 6/3./2021	Death Scene	Sgt Greg	6:00 pm	http://shorturl.at/dgwKY			
	Management	Mitchell-	-8:00				
	Prep/Ops- 2 hours	Maine	pm				
		State					
		Police					
Tue 6/8/2021	Blocks &	Susan	12:00	http://shorturl.at/axMO2			
	Bradycardias	Torrey,	pm -				
	ABC-1 hour	MD	1:00 pm				
Wed 6/9/2021 Sponsored By:	Case Reviews	Dave	6:00 pm	http://shorturl.at/kstK0			
Sorthern Light Health	Medical- 2 hours	Saquet	- 8:00				
		DO	pm				
Sat6/16/2021	Drowning &	Gerald	9:00am-	http://shorturl.at/huwxC			
- , ,	Aquatic Injuries	Dworkin-	11:00am				
	Case Studies	EMT					
	Trauma- 2 hours						
Wed 6/23/2021 Sponsored by:	Traumatic Brain	Kally	12:00	http://shorturl.at/sBJK2			
	Injuries	Kelly		<u>mup.//snoruni.at/spjK2</u>			
Maine Committee on Trauma	Trauma- 1 hour	Meehan-	pm –				
	Trauma- T nour	Coussee	1:00 pm				
N2		MD					

