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Questions and Answers
Q1.  How does an LEA show MOE in a year in which the LEA has no students?
A1.  When the LEA has no students, in that year the LEA does not have to show MOE.

Q2.  What happens to MOE when an LEA breaks up or when a new one is formed?
A2.  When a new LEA is formed, the baseline is established the first year of existence.

Q3.  When an LEA has no children with disabilities are funds allocated to LEA?
A3.The answer is yes.  See 34 CFR 300.705 (a) and (c)(2).  The funds must be allocated to any eligible LEA, even those with no identified children with disabilities, but the SEA then has some options when that money is not expended, due to the LEA not having any allowable costs. 

§300.705(c)(2) After an SEA distributes funds under this part to an eligible LEA that is not serving any children with disabilities, as provided in paragraph (a) of this section, the SEA must determine, within a reasonable period of time prior to the end of the carryover period in 34 CFR 76.709, whether the LEA has obligated the funds. The SEA may reallocate any of those funds not obligated by the LEA to other LEAs in the State that are not adequately providing special education and related services to all children with disabilities residing in the areas served by those other LEAs. The SEA may also retain those funds for use at the State level to the extent the State has not reserved the maximum amount of funds it is permitted to reserve for State-level activities pursuant to §300.704.

